Consulten

Nadat we even telefonisch hebben kennisgemaakt en je kort hebt aangegeven wat jouw reden voor een consult is, maken we een afspraak.

Tijdens het eerste consult doorlopen we samen een vragenlijst over je voeding, leefgewoonten en eventuele klachten. Ik voel je pols, bekijk je tong en soms voel ik ook je buik. Daarnaast maak ik gebruik van spiertesten (kinesiologie/ Touch fot Health) en indien nodig breng ik ook meteen energie in balans.

 

Aan de hand hiervan stel ik een advies samen waarin voeding, leefstijl, en eventueel kruiden wordt meegenomen. Indien van toepassing en gewenst kan ook specifieke yogabeoefening worden aanbevolen. Je krijgt dit advies binnen een week na het consult per email uitgewerkt toegestuurd. Hiermee kun je thuis direct praktisch aan de slag.

 

In vervolgconsulten kijken we hoe jouw lichaam reageert op de adviezen en kijk ik welke stappen nodig zijn voor verder herstel en balans. Dit kunnen kruiden zijn, maar ook andere behandelingen.

 

Heb je langdurige of hardnekkige klachten, houd er dan rekening mee dat je herstel tijd nodig heeft en er vaak meerdere behandelingen nodig zijn.

 

Kom je specifiek voor een massage, dan krijg je na een kort gesprek meteen een massage.

 

Belangrijk:

Alle adviezen die je tijdens een consult of behandeling krijgt zijn maatwerk. Dat betekent dat ze in deze situatie en alleen voor jou bedoeld zijn en niet zonder meer toepasbaar zijn in andere situaties of voor andere mensen.

De adviezen vervangen nadrukkelijk geen reguliere medische en/of psychische hulp. Als klachten langer aanhouden ga dan altijd naar je (huis)arts! Dit kan in bepaalde gevallen zelfs mijn zeer dringende advies zijn! Ik streef altijd naar samenwerking tussen reguliere gezondheidszorg en natuurgeneeskunde. Samen weten we tenslotte het meest.

Ik raad je dan ook aan je behandelend (huis)arts op de hoogte te brengen van je bezoek.

Contact:

Cerridwen's Ketel, praktijk voor natuurgeneeskunde 

Praktijkadres

Molenrand 3

5421VZ Gemert

tel. 06-18760855Postadres: Lucas Gasselstraat 54, 5701 BR Helmond

KvK 17217213, BTW id NL001954317B36

 

De wettelijke "kleine lettertjes" staan onderaan,

Lees ze door als je gebruik wil maken van een van mijn diensten/producten.

 

Algemene voorwaarden, Privacy Disclaimer